سال انتشار: ۱۳۸۴

محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی ایمنی و مدیریت HSE

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

فرزاد برهمندپور –

چکیده:

در این مقاله درباره سیستم مدیریت HACCP در کیترینگ های غذایی واقع در مناطق نفتی و گازی بحث می شود و بیان می گردد که این سیستم مدیریتی در نظام مدیریت HSE در چه جایگاهی قرار دارد. در واقع سیستم مدیریت HACCP در کیترینگ های غذایی سیستمی است که از حدود سال ۱۹۹۵ به بعد به آن توجه ویژه گردید و امروزه در دنیا به عنوان یک ابزار کارآمد مدیریتی مطرح می باشد.