سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: چهارمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

خلیل خلیلی – دانشکده فنی ، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه بیرجند
مسعود سراج پور – دانشکده فنی ، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه بیرجند

چکیده:

یکی از محصولات صادراتی مهم ایران زعفران می باشد که بدلیل استفاده ازروشهای سنتی درمراحل تولید، قابلیت رقابت اقتصادی آن دربازارهای جهانی کم است . مکانیزه کردن واتوماسیون این مراحل گامی در راستای بالا بردن این قابلیت می باشد . در این تحقیق قسمتی ازاین اتوماسیون که شامل جداسازی گل زعفران از دم آن می باشد، به کمک ماشین بینایی مورد بررسی قرارگرفته است . سیستم تدوین شده توصیف شده است و نتایج حاصل ازآن گزارش شده است . نتایج نشان دهنده امکان پذیر بودن این تفکیک بصورت قابل قبول می باشد .