سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

حمید سودایی زاده – دانشگاه یزد
حمیدرضا عظیم زاده – دانشگاه یزد
محمدحسین حکیمی – دانشگاه یزد

چکیده:

یکی از راه های افزایش درآمد کشاورزان تولید غلات در دو جهت تولید دانه و علوفه است اغلب غلات برایت ولید علنوفه دارای کیفتی خوب و حاوی مقدار زیادی پروتئین ویتامین و هیدرات های کربن قابل هضم می باشد. جو در مقایسه با سایر غلات بدلیل مقاومت زیاد و نیاز کمتر جهت تولید توام علوفه و دانه بیشتر مورد توجه و استفاده قرار دارد.