سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: همایش بین المللی ژئولیت ایران

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

میروحید ساداتی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
خدیجه رحیمی – دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام و طیور دانشگاه ارومیه
جاوید فرج پور سلمانی – کارشناس علوم دامی دانشگاه شبستر

چکیده:

بدلیل آلودگی بیش از یک چهرم محصولات کشاورزی جهان به سموم قارچی که باعث افت ارزش غذایی محصولات مذکور شده و سبب افت قابل توجه از نظر کمی و کیفی در تولیدات دامی سراسر جهان میگردد سم زدایی آنها از خوراک ضروری بنظر میرسد . این آلودگی به سموم قارچی خطر فراوانی نیز برای انسان و دیگر موجودات زنده در بر دارد .