مقاله اثرات پوششهاي خوراکي زئين و کيتوزان حاوي اسانس پونه کوهي بر روي ويژگيهاي کيفي تخم مرغ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) از صفحه ۷۳ تا ۹۰ منتشر شده است.
نام: اثرات پوششهاي خوراکي زئين و کيتوزان حاوي اسانس پونه کوهي بر روي ويژگيهاي کيفي تخم مرغ
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کيتوزان
مقاله زئين
مقاله پوشش دهي
مقاله کيفيت داخلي
مقاله ويژگيهاي حسي
مقاله تخم مرغ

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: تاجيك حسين
جناب آقای / سرکار خانم: اعلاباف يوسفي فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: مرادي مهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: