سال انتشار: ۱۳۷۸

محل انتشار: پنجمین کنگره تغذیه ایران

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

فریبا کلاهدوز – کارشناس اداره تغذیه – معاونت بهداشتی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشک

چکیده:

سلامتی انسان و هر موجود زنده ای وابسته به مکانیسم هایی است که علی رغم تغییرات محیطی و فاکتورهای غذایی، باعث ثبات محیط داخلی بدن می گردد. در سالهای اخیر مطالعات وسیعی جهت شناسایی این سیستم های تنظیم کننده صورت گرفته است و سیستم ایمنی قسمت عمده ای از مطالعات را به ویژه برای تشخیص و درمان بیماریها و کاهش مرگ و میر به خود اختصاص داده است.