مقاله اثر عناصر غذايي و اسيد ساليسيليک بر عملکرد بذر و اجزاي عملکرد گشنيز (.Coriandrum sativum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش هاي توليد گياهي (علوم كشاورزي و منابع طبيعي) از صفحه ۱۴۹ تا ۱۵۶ منتشر شده است.
نام: اثر عناصر غذايي و اسيد ساليسيليک بر عملکرد بذر و اجزاي عملکرد گشنيز (.Coriandrum sativum L)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گشنيز
مقاله عناصر غذايي
مقاله اسيد ساليسيليک
مقاله عملکرد
مقاله اجزاي عملکرد

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رحيمي عبدالرحمان
جناب آقای / سرکار خانم: مشايخي كامبيز
جناب آقای / سرکار خانم: همتي خدايار
جناب آقای / سرکار خانم: دردي پور اسماعيل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: