سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: یازدهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

معصومه قربانی – کارشناس
علی حبیب اله زاده – استاد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه سمنان

چکیده:

اثر عوامل موثر بر ضخامت و کیفیت نهایی پوش در فرآیند غوطه وری گرم پلاستیسول، شامل دمای پیشگرم، زمان غوطه وری، سرعت بیرون آوردن قطعات از مایع پلاستیسول و دما و زمان پخت بررسی شده است. نتایج نشان می دهد با افزایش دمای پیشگرم و زمان غوطه وری و کاهش سرعت بیرون آوردن قطعه از وان حاوی پلاستیسول، ضخامت پوشش افزایش می یابد. پخت پلاستیسول اهمیت فوق العاده ای در کیفیت نهایی پوشش دارد. پخت ناکافی منجر به ترد شدن پوشش شده و پخت اضافی سوختن پوشش را بدنبال دارد. البته زمان و دمای مناسب پخت به جنس بستر نیز مربوط است و در این مورد پوشش میانی نیکل- کروم شرایط بهتری را نسبت به گالوانیزه ارائه می کنند.