سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: همایش بین المللی ژئولیت ایران

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

یوسف اسدی – Member of young researchers club, Islamic Azad university, Gorgan branch

چکیده:

بستر جایگاه یکی از چندین منابع احتمالی بو در پرورش جوجه های گوشتی است برای جلوگیری از مرگ و میر و افزایش سلامتی طیور جایگاهها باید به طور مکانیکی با فن ها یا باتکیه بر جریان هوای طبیعی تهویه شوند شرایطی که برای رطوبت بالای مدفوع منجر میشود باعث آزاد سازی آمونیک شده در نتیجه مواد بودار بیشتری آزاد میشوند . رطوبت بالاتر بستر مسلما تجزیه میکروبی اسید اوریک موجوددر مدفوع را افزایش داده و آمونیاک بیشتری آزاد میشود . هر کدام از انواع سیستم های خنک کننده های تبخیری ممکن است با افزایش رطوبت در جایگاه میزان خشک شدن بستر را کاهش میدهند . مقدار مطلوب رطوبت بستر که میتواند مقدار مواد بودار را حداقل کند به شرایط ویژه هر جایگاه بستگی دارذ.