سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت

تعداد صفحات: ۱۶

نویسنده(ها):

مهدی کاظم پور – دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی شیمی
شاهرخ شاه‌حسینی – دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی شیمی

چکیده:

آخرین بخش فرآیند تولید در بسیاری از صنایع مختلف مانند صنایع شیمیایی، پتروشیمی، غذایی،‌ دارویی، نساجی و غیره خشک کردن می‌باشد. این بخش از فرآیند، تدثیر بسزایی در کیفیت محصول نهایی دارد. در مواردی که خشک کردن حجم زیادی ماده به طور پیوسته مد نظر باشد، استفاده از خشک‌کن‌های دوار غالبا بهترین گزینه ممکن می‌باشد. از این رو در این تحقیق با ارائه یک مدل جامع دینامیکی برای خشک کردن دانه‌های ارزن، در یک خشک‌کن دوار این فرآیند شبیه‌سازی شده و نتایج آن با داده‌های تجربی مقایسه گردیده است. نتایج حاکی از دقت بالای این روش در تخمین پارامترهای خروجی مد نظر است.