سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

زهرا عباسی – دانشگاه صنعتی اصفهان
قدرت الله سعیدی – دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده:

بزرگ گیاهی است دانه روغنی و با سازگاری وسیع که در اکثر مناطق دنیا کشت می گردد روغن بزرگ معمولی به لحاظ میزان بالای اسید چرب لینولینک بعنوان روغن خشک شوند در صنعت استفاده می شود. ژ«وتیپ های جدید حاصل از پروژه های جهش زایی دارای میزان اسید لیتولینک بسیار پایین است و می تواند به مصارف خوراکی برسد.