سال انتشار: ۱۳۸۴

محل انتشار: همایش علمی کاربردی راههای مقابله با سرمازدگی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

حیدر پناه پور – موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع

چکیده:

پروتئین یکی ازنیازهای اساسی انسان و سایر جانداران بوده و از دو منبع گیاهی و حیوانی تامین می گردد . میزان پروتئین در عغذاهای حیوانی معمولا کمتر از غذاهای گیاهی می باشد ول در مقابل به علت دارا بودن تمام اسیدهای امینه مهم با ارزش تر از پروتئین های گیاهی می باشند. تولید پروتئین حیوانی مشکل تر و گرانتر از پروتئین گیاهی بوده و در بعضی کشورها هم بدلایل اقتصادی و یا اعتقادی گوشت و فراورده های دامی کمتر مصرف می شود . اکثر مردم جهان امروزه از غلات نظیر گندم، برنج، ذرت و یا گیاهان غده ای مثل سیل زمینی تغذیه می کنند. این مواد غذائی سرشار ازنشاسته بوده ولی پروتئین کمی دارند وبه همین دلیل علائم تغذیه ناقص و یا سوء تغذیه در کشورهای عقب افتاده جهان سوم بوضوح دیده می شود.