سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمد برزعلی – دانشگاه تربیت مدرس
محمد مقدم – دانشگاه کشاورزی دانشگاه تبریز
زین العابدین طهماسبی – دانشگاه تربیت مدرس
حشمت امیدی – دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

یکی از عوامل محیطی که تاثیر زیادی بر روی کمیت و کیفیت بذور تولید سویا به ویژه در شرایط آب و هوایی خشک می گذارد میزان رطوبت خاک در طی دوره بر شدن دانه می باشد در این میان سیستم های مختلف خاک ورزی با تاثیر بر روی نگهداری رطوبت و میزان تبخیر آن از خاک می توانند نقش مهمی بر روی تولید محصول سویا بگذاردند.