سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمد حسین اکبری اصل – ایستگاه تحقیقات طرق، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی،
عباداله عبادی –

چکیده:

آفات و بیماریهای گیاهی مهمترین عامل محدود کننده تولید سبزیجات ارگانیک در بسیاری از مناطق دنیا هستند. بهسازی کیفی خاک، استفاده از ارقام مقاوم به بیماری های گیاهی، رعایت اصول بهداشتی، تناوب زراعی، مدیریت صحیح آبیاری و دیگر اصول زراعی می تواند شدت و گسترش بیماریهای گیاهی را در بسیاری از موارد کاهش دهد. هرچند استفاده از سموم آفتکش در تولید محصولات ارگانیک بشدت منع شده است، لیکن فعالیت های مکمل ممکن است به موفقیت در مدیریت آفات و بیماری های گیاهی کمک کند. هدف مطالعه حاضر معرفی برخی از سموم و روش های مجاز کنترل آفات وبیماریها در کشت ارگانیک گوجه فرنگی می باشد.