سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

کورس ربیعی – اصلاح نباتات
مصطفی ولیزادده – دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
علی مومنی – موسسه تحقیقات رنج کشور

چکیده:

بمنظور تعیین قابلیت ترکیب پذیری ارقام مختلف برنج از لحاظ عوامل موثر بر کیفی تپخت (میزان آمیلوز، غلظت ژل و درجه حرارت ژلاتینه شدن) پنج رقم بر سطح با سطوح متفاوتی از صفات مورد ننظر در یک طرح تلافی های دای آلل مورد استفاده و مطالعه قرار گرفتند.