سال انتشار: ۱۳۸۴

محل انتشار: دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: ۱۴

نویسنده(ها):

روزبه مقدس زاده –

چکیده:

در سالهای اخیر سیستمهای نوینی جهت بررسی و کنترل ایمنی محصولات غذایی ارائه گشته اند که از مشهورترین آنها می توان به سیستمهای HACCP و برآورد ریسک میکروبی اشاره نمود . در این پروژه بر آن شدیم تا با الگوگیری از سیستم برآورد ریسک میکروبی ( بخش برآورد قرار گرفتن در معرض خطر ) ، نقاطکنترل بحرانی را در فرایند کشتار صنعتی گاو با استفاده از تکنیکهای شبیه سازی تصادفی ارگانیزم E.ColiO157:H7 ، ارزیابی و اولویت بندی نماییم . از مهمترین نتایج این بررسی میتوان به تعیین مراحل آلودگیزدایی به عنوان بحرانی ترین مراحل و نیز پیشنهاد ارائه اصلی دیگر برای ) HACCP اولویت بندی نقاط کنترل بحرانی ) اشاره نمود .