سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت و توسعه کشاورزی پایدار در ایران

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

بتول کیایی کومله – دانشجوی زراعت دانشگاه گیلان
غلامرضا محسن آبادی – استادیار اکولوژی و فیزیولوژی گیاهان زراعی دانشگاه گیلان
محسن زواره – استادیار اکولوژی و فیزیولوژی گیاهان زراعی دانشگاه گیلان

چکیده:

ریز مغذی ها عناصر مورد نیاز برای رشد گیاهان می باشند، اما مقادیر مورد نیاز آنها در مقایسه با عناصر اصلی همچون ازت و فسفر بسیار ناچیز است. هدف از اجرای این تحقیق بررسی اثر مصرف کودهای ریز مغذی برروی کمیت و کیفیت محصول توده های مختلف چغندر قند است. دراین طر