سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی

تعداد صفحات: ۳

نویسنده(ها):

جواد سرحدی – عضو هیات علمی تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت و کهنوج

چکیده:

کشاورزی در حقیقت هنر، حرفه یا علم تولید محصولات زراعی و فرآورده های دامی در واحدهای سازمان یافته است و یکی از فعالیت های جهت دار انسان و یکی از پایه های تمدن محسوب می شود. کشاورزی حرفه ای ضروری است زیرا تقریبا تمام غذا و الیاف مورد نیاز برای پوشاک مصرفی انسان فراهم می کند. انسان بدون کشاورزی کارآمد قادر نیست به صورت مجتمع و گروهی زندگی کند.