مقاله استخراج ماده رنگزاي غذايي از چغندر قرمز و بررسي شرايط پايداري آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در علوم و فناوري رنگ از صفحه ۲۴۳ تا ۲۵۰ منتشر شده است.
نام: استخراج ماده رنگزاي غذايي از چغندر قرمز و بررسي شرايط پايداري آن
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چغندر قرمز
مقاله بتاسيانين
مقاله استخراج
مقاله پايداري عصاره
مقاله خواص طيفي
مقاله ماده رنگزاي غذايي

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فخاري زواره عليرضا
جناب آقای / سرکار خانم: باقي پور سميه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در اين تحقيق، استخراج ماده رنگزاي غذايي از چغندر قرمز و بررسي شرايط پايداري آن با استفاده از اسپکتروفوتومتر مريي- فرابنفش مورد مطالعه قرار گرفت. پس از عمليات آماده سازي نمونه هاي چغندر قرمز، انواع روش هاي استخراج عصاره (آبگيري و استخراج جامد – مايع) و پايداري عصاره توليدي، تحت شرايط مختلف مانند pH، دما، نور و تاريکي مورد بررسي قرار گرفت. عصاره استخراج شده از روش آبگيري در دماهاي پايين تر از pH=5.25oC در شرايط تاريکي از پايداري بيشتري برخوردار مي باشد. نتايج به دست آمده نشان مي دهد که رنگدانه موجود در چغندر قرمز ظرفيت بالايي براي استفاده در صنايع غذايي، مخصوصا مواد غذايي سرد را دارد.