سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

ابوالفضل رضا طلب – عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
مژگان حسامی – مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
علی یساقی – عضو انجمن علمی مهندسی کشاورزی – علوم وصنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده:

در پایان فرایند تولبد رب گوجه فرنگی علاوه بر محصول هدف تفاله ای نیز بجای میماند که حاویمقادیر دانه گوجه فرنگی میباشد . دانه شامل : ۲۹% پروتئین ،۲۲%چربی است. پروتئین موجود را میتوان توسط " سود ۰٫۰۵ نرمال حل کرد و توسط افزودنHCL 0.1 نرمال تا رسیدن به نقطه ایزو الکتریک و حرارت که باعث دناتوره شدن پروتئین میشود" استحصال نمود . در این تحقیق ۴ نمونه تفاله مورد آزمایش قرار گرفت نتایج نشان داد نمونه ای که به آن بعد افزودن سود تا pH مورد نظر ، علاوه بر حرارت دادن مقدار معینی اسید اضافه شد راندمان استخراج بالاتری نسبت به نمونه های دیگر داشت.