سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محسن دادگر – مدیر عامل صنایع بهداد

چکیده:

استفاده از تکنیک رادیوگرما (R.F.Heating) مدتهاست که به صورت گسترده در صنایع مختلف استفاده و عمده کاربرد صنایع خانگی آن مایکروفرها می باشد.
بدون استفاده از انرژی فسیلی با مصرف ناچیزی از انرژی الکتریکی می توان با سرعت زیاد نیازهای خانگی یا صنعتی را تامین کرده و ضمن ضد عفونی کردن زمان ماندگاری مواد غذایی را افزایش داد.
پس از تایید اینروش ها توسط سازمانهای IAEA-WHO-FAO-ILSI تجارت گسترده آنها شروع شده و به دلیل نداشتن مشکلات زیست محیطی نیز مورد حمایت این سازمانها قرار گرفته است.
با تغییر طول موج (فرکانس) و قدرت تابش و زاویه تابش و مدت تابش می توان محدوده وسیعی از صنایع را مدرنیزه نمود که توجیه اقتصادی فراوان و سرعت تولید بالا داشته و کاملاً مقرون به صرفه می باشد.
در صنایع خشکبار – سبزیجات – حبوبات، غلات، صنایع غذایی، کنسروسازی و سایر صنایع، گیاهان دارویی و غیره مطالعات چند ساله توسط ایجانب و تیم همراه از جهت کاربردی انجام و بخصوص برای پسته، کشمش، فندوق، گردو، بادام زمینی و درختی، زردآلو، ذرت، چای، برنج، انجیر و غیره تست های متعدد انجام و دستگاه ساخته شده هم اکنون مشغول به کار هستند.