سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

جعفر شهابی فر – مرکز تحقیقات کشاورزی قزوین
مهرزاد مستشاری – مرکز تحقیقات کشاورزی قزوین
محمدعلی خلج – مرکز تحقیقات کشاورزی قزوین

چکیده:

در حالی که نسبت گیاهی زراعی به ازت فسفر و پتاسیم در حدود ۱۰ـ ۲ـ ۱۰ می باشد حاکمیت استدلال های ضعیف که گذشته سبب شد که در اغلب کشت های رایج از جمله ذرت این نسبت غیر منطقی باشد ذرت در فاصله زمانی ۲۶ الی ۷۵ روز از زمان کاشت نیاز به ازت را به عنوان یک ماده غذایی پیدا می کند چون کودهای ازته غالبا قبل از کشت به خاک داده می شود.