سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمدحسین فتوکیان – دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهد
مسعود اصفهانی – دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهد رامسر

چکیده:

واریته برنج دمسیاه که دارای کیفیت پخت عای است تقریبا دیررس بوده و دارای ریشک بلند می باشد این تحقیق با هدف القا زودرسی و حذف ریشک در این واریته از سال ۷۴ الی ۷۸ اجرا گردید . بذور بطور جداگانه با اشعه گاما در دزه های ۱۰۰ و ۲۰۰ و ۳۰۰ گری در دمای اتاق تیمار شدند.