سال انتشار: ۱۳۹۲
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: ۶
نویسنده(ها):
نیوشا قادری – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی
نسرین مویدنیا – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

چکیده:
اولتراسوند یک فناوری جدید و رو به رشد با هدف به حداقل رساندن پردازش به حداکثر رساندن کیفیت و اطمینان حاصل کردن ازکیفیت محصولات غذایی می باشد ازاین امواج برای بهبود درانتقال جرم نگهداری مواد غذایی کمک به فرایندهای حرارتی و … استفاده میشود کاربردهای امواج اولتراسونیک به دو گروه تقسیم بندی میشود دراین مقاله به بررسی کاربرد امواج با انرژی پایین شدت پایین که شامل استفاده ازفرکانسهای بالاتر از۱۰۰KHZ با شدت پایین تر از۱w.cm-2 , امواج اولتراسونیک دارای سطح انرژی بالا توان بالا و شدت زیاد با شدتهای بالاتر از ۱۰-۱۰۰۰w.cm-3و۱w.cm-2 با فرکانس بین ۱۰۰-۱۸KHZ می پردازیم