سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمد نوروزی – موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران
حبیب الله عارفی – موسسه تحقیقات برنج کشور مازندران
فاطمه توسلی لاریجانی – موسسه تحقیقاتی برنج کشور مازندران

چکیده:

ارقام های برنج ایرانی دارای کیفیت پخت و مصرفی بالایی دارند بازار پسندی این نوع ارقام به همراه صفت عطر و طعم بخصوص در کشور ما بیشتر می باشد در نتیجه انخاب لاین های بر اساس صفات مربوطه به کیفیت بخت از نظر فییکو شیمیایی و عملکرد بالای آن نسبت به ارقام های بومی با ارقام هایی که با کیفیت پخت مطلوب و رایج منطقه می باشند مقایسه می گردند.