سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: اولین همایش ملی دانشجویی مهندسی HSE و سومین همایش ملی دانشجویی مهندسی بازرسی فنی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

فرزاد برهمندپور – کارشناس واحد ایمنی بهداشت محیط زیست شرکت نفت و گاز پارس

چکیده:

امروزه دربین مردم کشورهای درحال توسعه درطول سال حدود ده تا سی درصد مسمومیت های غذایی بروز می کند که عوامل متعددی مانند مصرف غذا درخارج خانه و محل کار استفاده ازغذاهای غیربهداشتی استرس های زندگیدراین امردخیل هستند که دراین راستا بیشتر مسمومیت ها ناشی ازمنابع میکروبی مانند سالمونلا اشریشیا کلی استافیلوکوکوس ارئوسی است کهدرگوشت شیرولبنیات وسبزیجات و میوه جات و اب الوده یافت میشود و تحقیقات این نکته را تاییدمی کنند که بیشتر این مسمومیت ها درغذاهایی که دررستورانهای غیربهداشتی عرضه میشود روی میدهد بنابراین لازم است که برای کاهش مشکلات مسمومیت و الودگیهای غذایی به مقوله ایمنی غذایی بخصوص درکترینگ های غذایی توجه ویژه شود