مقاله بررسي اثر جايگزيني شيرين کننده هاي استويا به جاي شکر بر انديس پراکسيد چربي بيسکويت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم كشاورزي و منابع طبيعي از صفحه ۲۹۱ تا ۲۹۸ منتشر شده است.
نام: بررسي اثر جايگزيني شيرين کننده هاي استويا به جاي شکر بر انديس پراکسيد چربي بيسکويت
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استويا
مقاله بيسکويت رژيمي
مقاله آنتي اکسيدان
مقاله انديس پراکسيد

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حمزه لويي ميترا
جناب آقای / سرکار خانم: ميرزايي حبيب اله
جناب آقای / سرکار خانم: قرباني محمد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جايگزيني شيرين کننده هاي استخراج شده از استويا به جاي شکر در فرمولاسيون بيسکويت، علاوه بر اينکه موجب ايجاد طعم شيرين و خوشايندي در اين محصول مي گردد، از طريق کاهش انديس پراکسيد چربي استخراجي نيز موجب بهبود کيفيت و افزايش عمر ماندگاري محصول مي شود. در اين مطالعه گونه هاي رباديانا، پيلوسا و اپاتوريا که به عنوان مهم ترين گونه هاي استويا شناخته شده اند، انتخاب گرديدند. نتايج نشان داد که عصاره استويا پيلوسا داراي قدرت آنتي اکسيداني بيشتري بوده و موجب کاهش بيشتر انديس پراکسيد چربي مي گردد. همچنين غلظت مورد مصرف ترکيبات شيرين کننده اثر مستقيم بر ميزان خاصيت آنتي اکسيداني آنها دارد.