مقاله بررسي اثر چند ترکيب پري بيوتيکي بر زنده ماني باکتري هاي پروبيوتيک بيفيدو باکترلاکتيس و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس در شير پاستوريزه ي تخمير نشده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار۱۳۸۹ در نوآوري در علوم و فناوري غذايي (علوم و فناوري غذايي) از صفحه ۲۹ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: بررسي اثر چند ترکيب پري بيوتيکي بر زنده ماني باکتري هاي پروبيوتيک بيفيدو باکترلاکتيس و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس در شير پاستوريزه ي تخمير نشده
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروبيوتيك
مقاله پري بيوتيك
مقاله سن بيوتيك
مقاله شير
مقاله لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس
مقاله بيفيدوباکترلاکتيس

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: محسني مائده
جناب آقای / سرکار خانم: احساني محمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: محمدي ثاني علي

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
چکیده: هدف از انجام اين تحقيق، توليد شير سن بيوتيك با ويژگي هاي حسي طبيعي و غيرتخميري و بررسي تاثير پري بيوتيك هاي اينولين، لاکتولوز، گالاکتواليگو ساکاريد و اينولين به صورت مخلوط برشمارش سويه هاي پروبيوتيكي شامل لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس (La 5) و بيفيدوباکتريوم لاکتيس (Bb 12) در شير پاستوريزه شده و خنک شده بود. براي تحقق هدف پژوهش ترکيبات پري بيوتيکي ذکر شده به ترتيب در مقادير ۰٫۶%، ۰٫۴% و ۱٫۶% و کشت پروبيوتيکي cfu/ ml 109 به ميزان ۰٫۰۱ درصد به صورت جداگانه و مخلوط به شير ۲٫۵ درصد چربي در خط توليد شير پاستوريزه در شركت پگاه تهران اضافه گرديد به گونه اي كه شمارش باكتريايي به مضربي از cfu/ ml 107 برسد سپس ويژگي هاي شيميايي محصول و بررسي بقا ميکروبي با شمارش آن ها در مدت ۱۰ روز نگه داري شير در دماي ۴ درجه ي سانتي گراد و فواصل زماني ۰، ۳، ۷ و ۱۰ مورد ارزيابي قرار گرفت. با توجه به غيرتخميري بودن محصول، افزايش زيادي در جمعيت باکتري مشاهده نگرديد.