مقاله بررسي بقاياي آنتي بيوتيك در شيرهاي خام سنندج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش هاي باليني دام هاي بزرگ (دامپزشكي) از صفحه ۵۷ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: بررسي بقاياي آنتي بيوتيك در شيرهاي خام سنندج
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بقايا
مقاله آنتي بيوتيک
مقاله شيرخام
مقاله سنندج

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حبيبي نادر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اين طرح تحقيقاتي به منظور بررسي بقاياي انتي بيوتيك باقي مانده در شيرهاي خام ارسالي به يک شركت شير و لبنيات پاستوريزه در سنندج در تابستان ۱۳۸۷ انجام گرفت. نمونه ها مربوط به ۳ گروه مراكز جمع اوري شير، گاوداري هاي نيمه صنعتي و گاوداري هاي صنعتي بود كه تعداد انها به ترتيب ۷، ۱، و ۳ بود. ازمايش براي هرگروه در تكرارهاي منظم يك هفته اي صورت گرفت. در كل برروي ۱۶۷ نمونه با استفاده از كيت كوپن ازمايش انجام شد. ۱۰۳ نمونه يعني ۶۱٫۷۹% از لحاظ وجود انتي بيوتيك منفي و ۶۴ نمونه يعني ۳۸٫۲۱% مثبت بود. تعداد نمونه ها درگروه هاي ۲، ۱ و ۳ به ترتيب ۶۱، ۹ و ۹۷ و تعداد نمونه هاي مثبت به ترتيب ۲، ۱ و ۶۱ يعني ۳٫۳%، ۱۱٫۱% و ۶۲٫۹% بود. پس نتيجه گرفته مي شود كه بقاياي انتي بيوتيك در شيرهاي دامداري هاي صنعتي بيشتر از دو گروه ديگر بوده و اين ميزان در مورد گاوداري هاي نيمه صنعتي بيشتر از گروه اول يعني مراكز جمع اوري شير مي باشد.