مقاله بررسي خواص ارگانولپتيک سه نوع مختلف فيش فينگر توليد شده از گوشت ماهي کپور نقره اي (Hypophthalmichthys molitrix) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در شيلات (منابع طبيعي ايران) از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: بررسي خواص ارگانولپتيک سه نوع مختلف فيش فينگر توليد شده از گوشت ماهي کپور نقره اي (Hypophthalmichthys molitrix)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خواص ارگانولپتيک
مقاله فيش فينگر
مقاله فيله
مقاله سوريمي
مقاله کپور نقره اي (Hypophthalmichthys molitrix)

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: تنگستاني راضيه
جناب آقای / سرکار خانم: علي زاده دوغيکلايي ابراهيم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فيله هاي حاصل از ماهي کپور نقره اي براي تهيه سه نوع فيش فينگر (حاصل از قطعات فيله، گوشت چرخ شده و سوريمي) مورد استفاده قرار گرفتند. فيش فينگرها پس از قالب گيري، لعاب زني و پوشش دهي شده و در دستگاه سرخ کن خانگي با روغن سويا در دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد به مدت سه دقيقه سرخ شدند. شاخص هاي ارگانولپتيک بافت، طعم، بو، رنگ و مطلوبيت کل توسط ارزيابان بررسي شدند. بر اساس نتايج حاصل از اين تحقيق، فيش فينگر حاصل از سوريمي ماهي کپور نقره اي، در ارزيابي صفات طعم و رنگ برتر از ساير انواع فيش فينگر مورد مطالعه در اين تحقيق بوده است. فيش فينگر حاصل از سوريمي و قطعات فيله در صفت بافت مطلوب تر از فيش فينگر حاصل از گوشت چرخ شده تشخيص داده شد. ارزيابي صفت مطلوبيت کل، نشان دهنده برتري قابل توجه فيش فينگر حاصل از سوريمي نسبت به ساير انواع فيش فينگرها مي باشد. بنابراين توصيه مي شود از سوريمي حاصل از گوشت ماهي کپور نقره اي در فرآيند توليد فيش فينگر استفاده گردد.