مقاله بررسي رضايتمندي مردم از نانوايي هاي آزادپز در مقايسه با نانوايي هاي يارانه اي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۸۷ در مدلسازي اقتصادي از صفحه ۵۱ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: بررسي رضايتمندي مردم از نانوايي هاي آزادپز در مقايسه با نانوايي هاي يارانه اي
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نانوايي هاي آزادپز
مقاله نانوايي هاي يارانه اي
مقاله رضايتمندي
مقاله ضايعات نان
مقاله گلوتن آرد

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: سعادت رحمان
جناب آقای / سرکار خانم: زراعي عظيم
جناب آقای / سرکار خانم: دليريان هادي

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف اين مقاله، بررسي و مقايسه نانوايي هاي آزادپز با نانوايي هاي يارانه اي است. بدين منظور از روش مطالعه ميداني (پرسشنامه اي) استفاده شده است. در اين مطالعه، نظرات مصرف کنندگان نان در استانهاي آذربايجان شرقي، خراسان جنوبي، اصفهان و سيستان و بلوچستان بر اساس سوالات پرسشنامه جمع آوري و مورد بررسي و تجزيه و تحليل قرار گرفته است. نتايج نشان مي دهد که نان هاي آزادپز از نظر کيفيت، گلوتن آرد، عدد کيفي نان و قابليت ماندگاري در جايگاه بالاتري هستند و نان هاي يارانه اي از دسترسي آسانتري برخوردارند. بنابراين ۸۵ درصد مردم از نان آزادپز رضايت دارند و فقط ۲۵ درصد مردم از نان يارانه اي راضي هستند که آنها هم از خمير بودن نان اظهار نارضايتي مي کنند. همچنين، ضايعات نان هاي يارانه اي بيشتر از نان هاي آزادپز است.