مقاله بررسي مدل هاي رياضي خشک شدن انگور بي دانه قرمز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۸۸ در گياه و زيست بوم از صفحه ۷۱ تا ۸۰ منتشر شده است.
نام: بررسي مدل هاي رياضي خشک شدن انگور بي دانه قرمز
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انگور
مقاله خشک شدن
مقاله مدل رياضي

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: غلامي پرشكوهي محمد
جناب آقای / سرکار خانم: رشيدي مجيد
جناب آقای / سرکار خانم: بهشتي بابك

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مدل هاي رياضي خشک کردن محصولات در طراحي و بهينه سازي خشک کن ها و نيز براي کنترل مراحل عملياتي آن ها موثر است. اين مدل ها پديده هاي خشک کردن را در يک روش واحد بدون توجه به مکانيسم هاي کنترل تشريح مي کنند. در اين تحقيق، تغييرات رطوبت انگور بي دانه قرمز در حين فرايند خشک شدن در شرايط مختلف با مدل هاي هندرسون و پابيس، دو جمله اي، لوييس، پيج، پيج اصلاح شده و تامسون برازش داده شد. در اين آزمايش، دما در چهار سطح ۵۰، ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سانتي گراد، سرعت جا به جايي هواي گرم در سه سطح ۱، ۲ و ۳ متر بر ثانيه و روش آماده سازي محصول در چهار سطح بدون آماده سازي، آماده سازي با آب داغ، آماده سازي با کربنات پتاسيم %۵ و %۰٫۴ روغن زيتون و آماده سازي با هيدروکسيد سديم %۰٫۵ متغير بود.
نتايج نشان مي دهد که مدل هاي دو جمله اي و پيج تغيير يافته، برازش قابل قبولي با مقدار رطوبت در حين فرايند خشک شدن دارند.