مقاله بررسي مقاومت حرارتي و کارايي مخلوط هاي روغن پالم اولئين و کلزا در سرخ کردن چيپس سيب زميني که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) از صفحه ۳۲ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: بررسي مقاومت حرارتي و کارايي مخلوط هاي روغن پالم اولئين و کلزا در سرخ کردن چيپس سيب زميني
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: بلوريان شادي
جناب آقای / سرکار خانم: گلي موحد غلامعلي
جناب آقای / سرکار خانم: افشاري مجيد
جناب آقای / سرکار خانم: مددنوعي فيروز
جناب آقای / سرکار خانم: كرمي فرشاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: