مقاله بررسي ميزان آلودگي گوشتهاي شهرستان بوكان به تك ياخته ساركوسيست توسط روش هضمي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش هاي باليني دام هاي بزرگ (دامپزشكي) از صفحه ۷۱ تا ۷۵ منتشر شده است.
نام: بررسي ميزان آلودگي گوشتهاي شهرستان بوكان به تك ياخته ساركوسيست توسط روش هضمي
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ساركوسيست
مقاله روش هضمي
مقاله بوکان
مقاله گوشت
مقاله گاو
مقاله گاوميش

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رسولي سهراب
جناب آقای / سرکار خانم: رحمن پور كاوه
جناب آقای / سرکار خانم: جعفري كمال
جناب آقای / سرکار خانم: سهندي عزيز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ساركوسيستوزيس يك بيماري زئونوز است كه عامل آن تك ياخته اي به نام ساركوسيستيس مي باشد. در چرخه زندگي اين تک ياخته دو ميزبان واسط و اصلي و دو مرحله جنسي و غير جنسي وجود دارد. سارکوسيتوزيس از اكثر مناطق جهان گزارش شده است. در اين بررسي از ۱۰۲ نمونه گوشت چرخ شده گاوميش و ۱۰۲ نمونه گوشت چرخ شده گاو نمونه گيري بعمل آمد و توسط روش هضمي بر اساس روش توضيح داده شده توسط دوبي آزمايش گرديد. بررسي نتايج نشان داده که در نمونه هاي گوشت گاوميش، ۷۴ مورد (۷۲٫۵۴ درصد) و در نمونه هاي گوشت گاو ۶۱ مورد (۵۶٫۹۲ درصد) به تک ياخته ساركوسيست آلوده بوده اند. بررسي حاضر براي اولين بار در شهرستان بوکان از استان آذربايجان غربي انجام مي گيرد. با توجه به درصد بالاي آلودگي در اين تحقيق لازم است بيماري از حيث بهداشت مواد غذايي، مد نظر ويژه کادر دامپزشکي و بهداشت و درمان شهرستان بوکان قرار گيرد.