سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

علی اسکندری –
قربان نورمحمدی –

چکیده:

گندم از قدیمی ترین گیاهان زراعی بوده و گسترده ترین سطح زیر کشت را در دنیا ب خود اختصاص داده است. در بین عناصر غذایی بر مصرف ازت از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و مهمترین عامل محدود کننده رشد گیاهان در کشاورزی محسوب می شود زیرا نیاز گیاهان به این عنصر بیش از تمام عناصر دیگر می باشد. ازت در غلات یک عامل کلیدی در دستیابی به عملکرد مطلوب است و گندم معمولا در دوره رشد خود احتیاج زیادی به این ماده غذایی دارد.