سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

فرج الله تارکی – ایستگاه تحقیقات کشاورزی گچساران

چکیده:

دستیابی به عملکرد مطلوب در محصولات زراعی علاوه بر توصیه و معرفی رقم مناسب جهت هر منطقه نیاز به تعیین جنبه های اگروتکنیکی از جمله تعیین نیاز غذایی رقم و میزان مناسب بذر آن در هکتار می باشد که از طریق اثر بر اجزای عملکرد قابلیت و ظرفیت تولیدی محصول را بالا برده و باعث بهبد کمی و کیفی محصول می گردد.