سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

بیژن حقیقتی – مرکز تحقیقات کشاورزی چهارمحال بختیاری
رزاق مرادمند – مرکز تحقیقات کشاورزی چهارمحال بختیاری

چکیده:

زراعت دیم نقش مهمی در تولید فراورده های غذایی در اکثر کشورهای جهان ایفا می کند این نوع زراعت حدود ۸۰ درصد سطح زیر کشت و ۶۰ درصد کل تولید را در جهان به خود اختصاص داده است. کمبود بارندگی و توزیع نامناسب آن از نظر مکان و زمان سبب گردیده که عملکرد زراعت دیم در اکثر نقاط جهان به شدت کاهش یابد. متوسط عملکرد گندم دیم در کشور ایران ۶۵۰ کیلگرم در هکتار گزارش شده است.