سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

صابر سیف امیری – مرکز تحقیقات کشاورزی مغان
محمدرضا احمدی – موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
کرامت اخوان – موسسه فنی مهندسی
فرزاد جاویدرفر – موسسه فنی و مهندسی

چکیده:

با توجه به افزایش جمعیت کشور نیاز بیش از پیش به روغن خوراکی احساس می شود احداکثر حدود ۱۵% از روغن مورد نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی تامین می گردد بنابراین مجبور هستیم حدود ۸۵% از روغن خوراکی مصرفی کشور را از طریق واردات و با صرف هزینه هنگفت تامین نماییم لذا تحقیقات بنیادی درا ین خصوص لازم و ضروری می باشد.