سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

علی اسکندری – دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان

چکیده:

گیاه ذرت ویژگی که دارد این است که در مدت زمان کوتاه عملکرد بالاییت ولید می نماید از دانه آن به مقداری زیادی در مرغداری ها وپرورش دام و همچنین استخراج روغن، نشاسته و ویتامین A استفاده می شود به منظور ارزیبای اثر تیمارهای مختلف کاشت و زمان های مصرف کود ازته برگ بر صفا تروشی و کیفی ذرت دان های رقم ۷۰۴ در سال زراعی ۷۹-۱۳۷۸ آزمایشی به روشا پیلت پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی و با چهار تکرار در مزرعه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان اجرا گردید.