سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

سیدمحمدرضا حاج سید هادی – وزارت جهاد کشاورزی
ناصر خدابنده – دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
محمدتقی درزی – کارشناس ارشد
نرگس یاسا – دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

چکیده:

بابونه یکی از گیاهانی دارویی مهم از تیره کاسنی است که از اسانس موجود در گل های آ« در صنایع مختلف دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی استفاده می شود لذا بررسی عوامل موثر بر عملکرد کیفی گل های بابونه از اهمیت زیادی برخوردار است.