سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

معصومه پیمان – واحد علوم و تعحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان
مختار جلالی جواران – دانشگاه تربیت مدرس
مجید صادقی زاده – دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

گیاه روغنی کلزا در اندک زمانی با تکیه بر چند خصوصیت بارز توانست جایگاه ویژه ای را در بین دانه های روغنی بخود اختصاص دهد یکی از مهمترین ویژگی های آن کمیت و کیفیت روغن استخراجی است که آن را نسبت به سایر انباتات روغنی چون سویا پنبه و آفتابگردان متمایز می نماید افزایش میزان تولید روغن کلزا مستلزم تحقیق بیشتر جهت اصلاح این گیاه مهم روغنی می باشد.