سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

سعید وزان – دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
ذبیح الله رنجی – موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قند
محمدحسن هوشدار تهرانی – دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی
امیر قلاوند – دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

خشکی یکی از عوامل اصلیت هدید کننده محصولا تزراعی است اصلاح و انتخاب ارقام مقاومت به خشکی از اهداف مهم به شمار میر ود غلظت اسید آبزیک همراه با تنش خشکی در چغندرقند و سایر گیاهان افزایش می یابد و قادر است فیزیولوژی گیاه را در مقابل تنش تنظیم نماید.