سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

حسین اکبری مقدم – مرکز تحقیقات کشاورزی زابل
غلامرضا اعتصام – مرکز تحقیقات کشاورزی زابل
شیرعلی کوهکن – مرکز تقحیقات کشاورزی زابل
حسن رستمی – مرکز تحقیقات کشاورزی زابل

چکیده:

شوری از عوامل محدود کننده رشد و تولید محصولا تکشاورزی محسوب می شود و قسمت قابل ملاحظه ای از زمین های دنیا شور بوده که از رشد مطلوب گیاهان و رسیدن انها به حداکثر پتانسیل عملکرد ممانعت بعمل می آورد. کشت گندم در ایران اکثرا در مناطق خشک صورت می گیرد که این مناطق معمولا بعلت تجمع املاح در سطح خاک با مشکل شوریم واجه اند.