سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

مجید نحوی – موسسه تحقیقات برنج کشور
محمدصالح محمدصالحی – موسسه تحقیقات برنج کشور
ناصر شرفی – موسسه تحقیقات برنج کشور

چکیده:

با توجه به محدود بودن سطح زیر کشت برنج و افزایش بی رویه جمعیت بعنوان موانعی برای تامین مواد غذایی محسوب می شود افزایش تولید در واحد سطح بعنوان راهکارهای مناسب جهت مقابله با این معضل می باشد این بررسی با هدف دستیابی به مناسبترین فاصله نشا کاری و تعیین بهترین سطح کود ازته در سه لاین امید بخش برنج در موسسه تحقیقات برنج درشت انجام گرفت.