سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

عبدالمحمد محنت کشی – مرکز تحقیقات کشاورزی چهارمحال بختیاری
رزاق مرادمند – مرکز تحقیقات کشاورزی چهارمحال بختیاری

چکیده:

در بین نباتات علوفه ای یونجه به علت دارا بودن ذخایر غذایی فراوان مانند ترکیبات پروتئینی مواد معدنی و انواع ویتامین ها از اهمیت ویژه ای برخوردار سات بررسی نیاز های غذایی این محصول در شرایط و مناطق مختلف اهمیت خاصی دارد.