سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

ندا مفتون آزاد – عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس

چکیده:

در این مقاله استانداردها و لازمه های بررسی کیفی وترکیبی محصولات مختلف گوجه فرنگی مطالعه گردیده است. در این راستا پارامترهای اصلی برای پوره و رب گوجه فرنگی رنگ، قوام محصول و طعم می باشد. بطور کلی لزوم بکارگیری روشها وتجهیزات استاندارد در تعریف کیفیت محصولات مختلف گوجه فرنگی احساس می گردد. در حالیکه رنگ را با دستگاه می توان اندازه گرفت ولی هیچگونه استانداردی برای رنگ محصولات گوجه فرنگی تعریف نشده است. اهمیت ارزیابی خصوسیات رئولو‍ژیک نیز به تفصیل شرح داده شده است. طعم محصولات و خصوصیات حسی عامل مهمی در بررسی کیفیت محصول می باشد.بدلیل اهمیت این محصول و حساسیت کار روشهای دستگاهی بایستی جایگزین ارزیابیهای حسی گردد.