سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: اولین کنگره مشترک سیستم های فازی و سیستم های هوشمند

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

محبت محبی – گروه علوم و صنایع غذایی- دانشکده کشاورزی- دانشگاه فردوسی مشهد
محمدرضا اکبرزاده توتونچی – گروه مهندسی برق- دانشکده مهندسی- دانشگاه فردوسی مشهد
فخری شهیدی – گروه علوم و صنایع غذایی- دانشکده کشاورزی- دانشگاه فردوسی مشهد
محمود موسوی – گروه مهندسی شیمی- – دانشکده مهندسی- دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:

سالانه در حدود ۸۰۰۰ تن میگو در کشور تولید می شود که در حدود ۹۵ درصد آن به خارج از کشور صادر می شود . به دلیل کاهش قیمت جهانی میگو و نیز تغییرات بازار مصرف تقاضای مصرف کنندگان، کشورهای تولید کننده میگو در تلاش برای یافتن راهکارهایی جهت کاهش قیمت ها و تولید فرآورده های جدید و با کیفیت میگو می باشند . به این منظور تغییرات میزان رطوبت، چروکیدگی و آبگیری مجدد درنتیجه شرایط مختلف خشک کردن در دمای ۱۰۰-۶۰ درجه سانتی گراد و زمان ۱۸۰-۰ دقیقه با استفاده از طرح کامل تصادف ی با آرایش فاکتوریل مورد بررسی قرار گرفته، از محاسبات نرم مشتمل بر شبکه های عصبی مصنوعی و منطق فازی همراه با پردازش تصویر برای کنترل و بهینه سازی فرآیند استفاده شد .