سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: ۱۰

نویسنده(ها):

مهسا قوتی – گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی دانشگاه گیلان
حمیده هاشمی – گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی دانشگاه گیلان
حسین قنادزاده – گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی دانشگاه گیلان
اکبر خداپرست – گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی دانشگاه گیلان

چکیده:

در این مقاله ، تاثیر نوع گرما به هنگام خشک کردن الیاف کنف ، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است . آزمایشات نشان می دهند که توزیع یکنواخت و همگن حرارت در خشک کن های مایکروویو ، موجب کاهش سریع رطوبت از سطح الیاف کنف شده که این خود موجب کاهش مدت زمان خشک شدن الیاف می گردد . نتایج آزمایشات برتری عملکرد و راندمان حرارتی خشک کن مایکروویو را در مقایسه با خشک کن های مادون قرمز و کلاسیک به اثبات می رساند .