سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی ایمنی و مدیریت HSE

تعداد صفحات: ۱۳

نویسنده(ها):

بیژن هنرور – دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
مژگان عصار –

چکیده:

حذف آب از ذرات مواد غذایی باعث جلوگیری از فساد بیولوژیک و تجزیه شیمیایی آنها می گردد. از آنجایی که دما یکی از فاکتورهای مهم در مسائلی جون تجزیه مواد می باشد لذا خشک شدن در دمای کم جهت تولید محصول با کیفیت مناسب می باشد. با اصلاح سرعت انتقال حرارت و استفاده از خشک کن های ترکیبی با منابع حرارتی همرفتی و تشعشعی می توان کیفیت ماده خشک شونده را افزایش داد