سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

مهدیه منتصری – دانشجوی علوم و صنایع غذایی
زهرا ایزدی – دانشجوی علوم و صنایع غذایی
معصومه ایزدی – دانشجوی ژنتیک
محمد سهرابی – دانشجوی علوم و صنایع غذایی

چکیده:

دراین تحقیق مقدار روغن و برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته های برداشت شده ازچند گونه انگورمی باشد که مورد آزمایش قرار گرفته است. شواهد بدست آمده نشان می دهد که میزان روغن هسته ها از ۱۱/۶تا۱۹/۶%متغیر می باشد. روغن هسته انگوردر اسید اولئیک و اسید لینولئیک غنی بوده و به ترتیب ۱۷/۸۵تا۲۶/۵%و۶۰/۱%تا۷۰/۱ می باشد درجه غیراشباع بودن روغن هسته انگور بالاتر از ۸۶ % می باشد.این روغن هم چنین منبع طبیعی ویتامین E که یک ویتامین محلول در چربی است؛ که خود یک آنتی اکسیدان قوی است غنی می با شد. مقدار این ویتامین در حدود ۱۰۰۰mgr بوده و مقدار توکوفرول در روغن حدوداً kgmg454 می باشد . این روغن اثرات مهم بسیاری بر سلامتی انسان دارد. نتایج بدست آمده نشان میدهد که روغن هسته انگور منبع مهم تولید روغن گیاهی خوراکی است.